КОНЦЕРТ ПОВОДОМ ВАСКРШЊИХ ПРАЗНИКА

GLAVNA SLIKAИ ове године, 19.04.2015. године, по други пут одржан је концерт у храму Рођења Пресвете Богородице поводом највећег од свих празника, Васкрсења Христовог. На концерту су учествовали црквени хорић „Острог“ из Нових Бановаца, који води диригент Милица Тишма, певачко друштво „Свети Андреј Првозвани“ из Батајнице, који води диригент Марија Лукић и црквени дечији хор „Орлић“, који води диригент Јелена Павловић.

Концерт је започет васкршњим тропаром, који су заједно отпевали сви учесници. Хорови су својим песмама, умилним и веселим гласовима учинили да се настави васкршња радост. Та радост се осећала и у цркви где су се окупили многобројни верници, који су озарени и усхићени уживали слушајући мале и велике извођаче.

Дружење је настављено у свечаној сали, уз послужење и песму.

DSC_0391

Захваљујемо се свешетницима нашег Храма, као и оцу Сими Вишекруна и оцу Александру Класнетић из Нових Бановаца, који су омогућили да се сусретнемо и дружимо. Посебно се захваљујемо родитељима што су нас подржали и спремили лепо послужење за све малишане и присутан народ.