Бадњи дан 2015.

На Бадњи дан Света Литугија је почела у 9 часова, коју су служили протојејер Јевта Павловић и јерер Ален Вукашин, на којој се причестио велики број верника.

Вечерње Богослужење је почело у 17 часова, на којем су учествовали сви свестеници храма Рођења Пресвете Богородице, у присуству великог мноштва народа.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

По завршетку вечерњег богослужења, сва деца присутна у храму окупила су се испред царских двери где се одржала кратка беседа и потом започело пијукање малишана, где су свештеници бацали разне слаткише међу којима се налазио и један златник, који је нашла девојчица  и награђена је прикладним поклоном. Након пијукања свештеници су приступили освећењу бадњакау светом храму, а потом и паљењу бадњака, после ког је народ окупљен у порти храма послужен је куваним вином и огрејао се поред огњишта где је бадњак паљен.

У поноћ је почело јутарње богослужење уз присуство мноштва народа, већине омладине који су дошчи у свети храм да се помоле Богу и дочекају Богомладенца Христа.

Света Литургија са почетком у 9 часова почела је у пуном храму, на којој се причестио велики број верника. По завршетку Свете Литургије јереј Милан Алимпић прочитао је посланицу и поздравио је вернике са радосним хришћаниким поздравом ХРИСТОС СЕ РОДИ.